aanbeveling


Hallo bezoekers van de website African Healing,

Graag wil iets vertellen over mijn ervaring met Alfred en Mirjam van African Healing. En over de manier waarop de traditionele Voudoun rituelen uit Benin mij hebben geholpen.

Ik ben bij Alfred terecht gekomen na een lange spirituele zoektocht van twaalf jaar. Dit is een tijd geweest van talloze retraites, meditaties uit meerdere tradities, rituelen, en studie van allerlei stromingen. Ik wilde antwoorden vinden op vragen die ik had.

Het continue ervaren van onrust, emoties niet af kunnen voeren, moeizaam relaties opbouwen en onderhouden, overall weinig connectie voelen, heeft mij in beweging gezet om naast reguliere hulpverlening ook spiritueel te gaan zoeken. Na deze periode van 12 jaar kwam ik tot de conclusie dat het kernprobleem niet was verholpen, juist groter geworden in mijn beleving.

In ieder geval had ik geleerd dat praten over een probleem niet helpt; de oplossing bevind zich nooit op hetzelfde niveau. Blokkades kun je niet “weg” mediteren en medicatie maskeert misschien de oorzaak maar deze verdwijnt niet.

Het eerste consult bij African Healing: Een warm welkom, ik voelde mij gelijk op m’n gemak. Heldere uitleg van Mirjam over hoe het consult ging verlopen. Alfred werkt met het Ifa orakel. Het eerste thema dat duidelijk werd, voelde meteen als de wortel van alle omliggende issues. Dat deze wortel werd aangeraakt en vervolgens beetgepakt voelde als een grote bevrijding.

Een kort proces van rituelen met speciale kruiden uit Benin volgde. De positieve veranderingen in mijn algehele welzijn die ik ervaar zijn ontzettend groot. Ook de nazorg is uitstekend. Voor Alfred gaat het werk na het moment van het ritueel nog door. Ik voel dankbaarheid voor deze onvoorwaardelijke aanwezigheid en nabijheid. In een vrij korte tijd is er zoveel vooruitgang voelbaar en zichtbaar.

Deze traditionele Healing methode werkt echt! Het is essentieel dat de oorzaak van alle verstoringen wordt aangepakt. Dit gevoel heb ik voor het eerst gehad bij African Healing.

Iedereen die dit leest en op zoek is naar een vorm van genezing: Wacht niet langer, bespaar tijd, geld en moeite! Ik raad het iedereen echt van harte aan.

Audrey

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.