Mami Wata

Mami Wata, een geval apart, noem haar naam niet na zonsondergang. Zij voelt zich dan belangrijk en geroepen. Big sister wordt vaak als synoniem gebruikt.

 

Zij is een orisha en het jongste kind van Lissa. Zij heeft heel veel namen zoals b.v.: Yemaya en Sheva. Haar koninkrijk bevindt zich in de Atlantische oceaan. Zij wil altijd mensen voor zichzelf winnen op een agressieve manier. Zij verleidt door rijkdom en bescherming te beloven maar dit klopt niet.

Vanaf het moment dat je geboren bent tot je dood is er een bepaalde mate van rijkdom (financieel) voor je bestemd. Via MW kun je dit in een korte tijd verkrijgen. Maar op is op. Hierna wordt je arm, depressief en nooit meer vrij, je relaties worden gesaboteerd omdat zij zeer jaloers is.

 

Je bent een onvrijwillige volgeling geworden en moet een hoge prijs betalen. Er zijn vele gedrags- en leefregels die je moet respecteren. 

 

Er zijn twee manieren waarop MW haar volgelingen uitkiest.

 

A Mensen die van nature veel spiritueel talent hebben, via de intieme seksuele relaties van deze personen, probeert MW nog meer volgelingen te krijgen.

 

B Mensen die experimenteren met spiritualiteit zonder de gevaren te kennen b.v. Kundalini yoga, stilte retraites, heksen weekenden, heftig ademwerk. Kopen van beladen objecten zoals maskers, beelden en antiek.

 

Er zijn 3 niveaus van invloed door MW: light, medium en heavy.

Light en medium zijn in Nederland goed te behandelen.

 

De relatie met MW uit zich door persoonlijke relaties met veel drama en verdriet, geld verlies, energie verlies.

Het belangrijkste om te voorkomen dat je in de klauwen van MW komt is: nooit iets spiritueels doen wat je niet tot in detail begrijpt!

 

 

Uitingen en de ontwikkeling van MW

Behandeling van MW

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.