Mami Wata

Mami Wata, een geval apart, noem haar naam niet na zonsondergang. Zij voelt zich dan belangrijk en geroepen. Big sister wordt vaak als synoniem gebruikt.

 

Zij is een orisha en het jongste kind van Lisa. Zij heeft heel veel namen zoals b.v.: Yemaya en Sheva. Haar koninkrijk bevindt zich in de Atlantische oceaan. Zij wil altijd mensen voor zichzelf winnen op een dominante manier. Zij verleidt door rijkdom en bescherming te beloven. Vanaf het moment dat je geboren bent tot je dood is er een bepaalde mate van rijkdom (financieel) voor je bestemd. Via MW kun je dit in een korte tijd verkrijgen. Maar op is op. Hierna wordt je arm, depressief en nooit meer vrij, je relaties worden gesaboteerd omdat zij zeer jaloers is.

 

Je bent een onvrijwillige volgeling geworden en moet een hoge prijs betalen. Er zijn vele gedrags- en leefregels die je moet respecteren. 

 

Er zijn twee manieren waarop MW haar volgelingen uitkiest.

A Mensen die van nature veel spiritueel talent hebben, via de intieme seksuele relaties van deze personen, probeert MW nog meer volgelingen te krijgen.

 

B Mensen die experimenteren met spiritualiteit zonder de gevaren te kennen b.v. slecht begeleide Kundalini yoga, niet professionele Reiki initiaties, heksen weekenden met nacht rituelen, heftig ademwerk en het smudgen van ruimtes. Het kopen van beladen tweedehands objecten zoals maskers, beelden, juwelen en antiek kan ook resulteren in het binnenhalen van negatieve invloeden.

 

Er zijn 3 niveaus van invloed door MW: light, medium en heavy.

Doe nooit spirituele activiteiten die je niet zelf tot in detail begrijpt. Hiermee kun je een hoop ellende voorkomen.

 

Uitingen en de ontwikkeling van MW

Behandeling van MW