Behandeling van Mami Wata

Behandeling van Mami Wata

 

Het is heel belangrijk dat na een consult in de tempel de priester en de client 7x met twee handen tegen de binnenmuur vd tempel kloppen. Op deze manier wordt de informatie die in de tempel is gedeeld niet toegankelijk voor MW. Als zij wel toegang tot deze informatie zal hebben zal zij de behandeling volledig saboteren. Zij wil nl haar volgeling niet kwijt.

 

Belangrijk!

De priester kan je helpen om los te komen van MW, echter je moet hier goed over na denken. Want als je dit proces start kun je niet halverwege stoppen. De orisha zal de persoon dan des te steviger in haar grip nemen. Dus het is niet...of all the way.

 

Concrete manier van aanpak van de Babalao:

Stap 1 Ritueel herverbinden met de voorouders.

Stap 2 Reinigen en beschermen, lichaam en woonomgeving.

Stap 3 Interne amulet laten plaatsen.

 

 

Hierna begint het MW werk:

 

Stap 1 Het drinken van een cocktail die MW in beweging brengt, om haar uiteindelijk te kunnen 'verjagen' moet er beweging komen. Je ziet dat de persoon typisch gedrag gaat vertonen: mond open, transpireren, draaiende nekbewegingen, soms veranderd de stem, soms gaat de orisha intimiderende uitspraken doen. Hierna zijn cliënten doodmoe en weten niet wat er is gebeurt. 

 

Stap 2 Douches met kruiden, oogwassingen, 7 zeepjes, hierin zitten specifieke ingrediënten van alle 41 andere orisha's. Hierdoor vindt MW het lichaam waarin zij verblijft niet meer prettig. Dit kan zich uiten door agressie in dromen en fysieke verschijningen hiervan de volgende dag bv striemen op de rug, schrammen en blauwe plekken. Ook zal MW gaan dreigen in dromen.

Vaak zijn extra stappen nodig, MW is onvoorspelbaar.

 

Stap 3 Er wordt een krasje boven op het hoofd van de cliënt gezet, hierin wordt poeder gewreven. MW kan letterlijk niet meer in het hoofd van die persoon kruipen.

 

Stap 4 Een groep Babalao's uit Benin gaan samen naar de zee in Benin. Zij nemen een gebruikt kledingstuk van de cliënt mee als representant van deze persoon. Zij gaan als het ware de cliënt 'terug kopen'.

 

Dit hele proces duurt 3 maanden tot 1 jaar.

Bij cliënten die onder zware invloed zijn werkt de Babalao met een persoonlijke begeleider van de cliënt, het is nl erg belangrijk dat de opdrachten exact volgens de protocollen worden uitgevoerd. Dit kan een echtgenoot vriend of ouder zijn. Ook zal MW alles doen om de communicatie tussen de cliënt en de Babalao te verstoren zodat zij haar volgeling niet kwijt raakt.

 

Elke nieuwe stap wordt bepaald door het resultaat van de voorgaande stap. Het is hierom moeilijk om exact te voorspellen hoelang of hoe duur het traject zal zijn. Zeker is wel dat MW het uiteindelijk opgeeft en ander slachtoffer zoekt. Op dit moment is de cliënt klaar met het proces en vrij van deze invloed.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.