Uitingen van Mami Wata

Uitingen en ontwikkeling van Mami Wata

Deze invloed uit zich op verschillende manieren. In het begin is er weinig van te merken maar hoe langer het duurt hoe groter de impact is op iemands leven. Relaties worden kapot gemaakt omdat zij jaloers is. Geld verdwijnt, mensen krijgen nachtmerries met dromen over sex. Er is continue een innerlijk gevecht gaande tussen het gezonde stuk van de persoon en de orisha. In zware gevallen gaan mensen automutileren (zelfbeschadiging), worden opgenomen in de psychiatrie of worden suïcidaal. Ze raken uitgeput van de strijd en zijn zichzelf niet meer. Het contact met het gezonde stuk wordt steeds zwakker. Huwelijken stranden, soms raken mensen dakloos of verslaafd.

 

 

MW is zeer intelligent, de Babalao (orakelpriester) kan haar invloed meestal niet tijdens een gewoon consult opmerken. Zij zal een praktijkruimte of tempel vermijden. Wel kan de priester aan de hand van eigendommen van een persoon, of voorkeuren een vermoeden krijgen. Deze eigendommen bestaan vaak uit zeemeermin beelden, schelpen, zeesterren. Deze objecten staan vaak thuis bij de mensen op een altaar. Voorkeuren voor de kleuren blauw, diepblauw en turquoise en een passie voor dure parfums zijn ook symptomen. Vaak zijn deze mensen dol op de zee.

Bij een gevorderd stadium komen vaak dromen voor met sex, slangen en in de zee zijn, ook zijn deze personen zeer prikkelbaar en reageren heftig, ze begrijpen vaak zelf niet waar hun reactie vandaan komt.

 

Behandeling van MW

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.